• VTEM Image Show
  • VTEM Image Show
  • VTEM Image Show
  • VTEM Image Show
  • VTEM Image Show
  • VTEM Image Show
Dezinfectanti

Dezinfectanti de nivel inalt, ultima generatie, formula unica patentata- pe baza de saruri cuaternare de amoniu si biguanide -ANTIGONE ™ este eficient impotriva unui spectru si mai larg de agenti patogeni, distrugandu-i mai repede ca niciodata, mai sigur pe o gama mai cuprinzatoare de suprafete contaminate (inclusiv MATERIALE TEXTILE) cu agenti patogeni, in toate domeniile ce prezinta un risc ridicat de infectie si care necesita un timp de contact scurt .

 

SPRAY DEZINFECTANT DE NIVEL INALT

trusa-suturaCu pulverizator AntiGone – solutie gata preparata. Nu este necesara pre curatarea suprafetelor sau a instrumentelor. Eficient atat in conditii de murdarie cand si de curatenie.
TIMP DE REACTIE – 1 MINUT.

 

 

LAVETE IMPREGNATE CU DEZINFECTANT DE NIVEL INALT

lavete antigoneGata de folosire. Dimensiune EXTRA LARGE – 20 cm X 20 cm . Nu este necesara pre curatarea suprafetelor sau a instrumentelor. Eficient atat in conditii de murdarie cand si de curatenie.
TIMP DE REACTIE – 1 MINUT.

 

 

MICROBEAT

lavete antigoneMicroBeat este un dezinfectant de maini „prin frecare” de generatie noua, ce combina un efect antimicrobian cuprinzator cu proprietati excelene de protectie si ingrijire a pielii. Este eficient pentru dezinfectia la nivel inalt a mainilor contaminate cu specii de agenti patogeni: bacterii, virusi, fungii, alge, fermenti si spori.
Nu contine alcool!. Nu necesite apa pentru activarea solutiei. Nu necesita clatire. Produsul este testat dermatologic.

 

 

Produsele au marcaje CE si sunt avizate de Ministerul Sanatatii.