• VTEM Image Show
  • VTEM Image Show
  • VTEM Image Show
  • VTEM Image Show
  • VTEM Image Show
  • VTEM Image Show
Echipamente STERILE de protectie impotriva substantelor citostatice si biologice

Atunci cand se manevreaza substante carcinogenice si agenti biologici, echipamentul de protecţie chimica adecvat este esential – acest lucru este stipulat si in Directivele CE ! Echipamentul furnizat de Berner International pentru utilizarea citostaticelor si agentilor biologici a fost special dezvoltat pentru manevrarea in siguranta in timpul fabricarii, transportului, depozitarii, aplicarii, curatarii si distrugerea acestora.

 

Echipamente sterile PDF

halat

Echipamente STERILE de protectie Categoria III impotriva agentilor citostatici si biologici

Orice manevrare a citostaticelor necesită o protecţie eficientă a personalului împotriva acţiunii acestor medicamente care pot avea efecte carcinogenice variate, mutagenice şi toxice pentru reproducere.

 

covoras-steril

Consumabile STERILE pentru manevrarea citostaticelor si substantelor biologice

In timpul prepararii medicamentelor CMR (ex: citostatice, virustatice, etc) riscul contaminarii cu bacterii si particule, dar si degajarea de aerosoli periculosi este intotdeauna posibila.

 

 

spillkit

Spillkit

Kit de protectie sigur si complet pentru eliminarea in siguranta a agentilor citostatici in cazurile urgente de imprastiere a substantelor active. Testat si Certificat pentru protectie de cel mai inalt nivel( Categoria III ). Singurul kit in conformitate cu cerintele ESOP si DGOP.

Pentru mai multe informatii, vizitati site-ul producatorului Berner International.